Firma Profili
  
               Firmamız Mehmet Çakır tarafından mermer imalatı üzerine Güzel-İş Granit Mermer Sanayi olarak 1983 yılında Trabzon’ da kurulmuştur. Belli dönemlerde ürünlerimizi yurt dışı pazarına açarak daha geniş kitlelere kalitemizi ortaya koymaktayız. Mevcut kuruluş tarihinden itibaren her geçen gün daha da büyüyüp imalat kapasitesini artırarak Trabzon ve çevre illere hizmetimizde kurumsal ve profesyonel projelerimizi müşterilerimize sunmaktayız.

              Granit ürünleri konusunda gün geçtikçe talebin artmasıyla birlikte 1992 yılından itibaren granit ürün ve işçiliğini bünyemize katarak ürün pörtföyümüzü genişlettik. Deneyimli kadromuzla birlikte iş merkezleri, yapı inşaatları, sanayi inşaatları, daireler, mutfak tezgâhları, mezarlık süslemeleri, şömine, mermer panolar konularında hizmetlerimi sürdürmekteyiz. 12 personel ve 5 adet aracımızla satış sonrası hizmet vererek kalite politikamızı profesyonelyerine getirmekteyiz.

              Hedefimiz Güzel-İş Granit Mermer Sanayi olarak büyümeye açık ve de büyüdükçe mermer ve granit sektöründe hem bölgeyi hem de Trabzon’ u markamızla birlikte daha iyi bir şekilde tanıtabilmektir.